torsdag 12 juli 2012

Odahl....

Just det...!! Glömt att berätta att vi nu även säljer smycken från Odahl. Det är ett svenskt märke och smyckena är supersnygga och mycket prisvärda. Det kommer nya smycken hela tiden så det är sällan man kan beställa om samma smycken vilket är roligt. Så det gäller att passa på när man fastnar för något smycke.

Det hela började med att en av våra säljare strax efter jul frågade om vi var intresserade av att sälja smycken vilket vi inte var men vi sa att vi kunde titta. Vi fastnade direkt för dom så vi beställde mest till oss och lite till affären;) Men dom blev så populära att vi nästan direkt fick beställa om och vi får in nytt hela tiden. Det finns långa halsband, korta halsband, enkla armband, stora strassarmband, örhängen och ringar. Dom har smycken för alla smaker, för den som gillar lite enklare lädersmycken och för oss som gillar bling-bling!


1 kommentar:

Anonym sa...

vile bara säga att jag blev så glad när jag hitta mit favorit smycke hos er & ni har jätte fint hos er & jätte trevlig personal lite synd att ni inte har all personal på er hemsida som man vet vilka ni är mvh stam kund