torsdag 12 november 2009

Cultiverad jul.......

Nu har vi fått och till och med packat upp alla fina julsaker från Cult design. Det är mycket fint det här året!! I tisdags var supertrevliga o goa säljaren Lisbeth från Cult här och presenterade vår och sommarkollektionen som kommer ca vk 3, och det var också myyyycket fint. Lite svårt bara att börja tänka på våren när hela julen ligger framför en;) Ring gärna och kolla med oss om det är en speciell vara ni är ute efter om vi har den inne.

Denna fina adventsljustake har vi inne.
Även ilex fat som man kan ha 4 blockljus på har vi, samt stjärndekorationerna som man sätter på ljusen men 1,2,3 och 4 stjärnor på.
Till allt det vita är det fint med en vit tomte från samma serie....Denna elljusstake har vi också inne, men bara en.........

Ljuslyktan till ljusstaken har vi, löparen, handduken, grytlappar, magnet, fat och ljusmanchetter från denna mönsterserie.....
Likaså har vi denna ljusmanchett och söta små nissar....
Också Tomte-Reidar som är lite av en favorit men det talar vi inte högt om......sen har vi annat smått o gott bland annat socker och kanelkar i rött till alla julgröt.Inga kommentarer: