söndag 19 april 2009

"Koziol your life"....

Jag skrev tidigare att vi har fått in produkter från Koziol och våra kunder har tyckt att de har varit lika roliga som vi. Väskorna har vi både planterat och gjort snittarrangemang i. Det är perfekt till grillfesten, en väska eller kanna med uteblommor i. Vi har dessutom testat kannan och den går alldelses utmärkt att vattna med.
Eftersom "jag" absolut ville ha tidningstället hem så fick det bli ett till affären också! Det är inte stort och och dessutom smalt så det tar inte så stor plats. Perfekt till inredningsmagasin eller andra tidningar som man inte vill slänga.De här små roliga fiskbenen var vi ju tvugna att testa som är till tubar. Är inte du trött på att aldrig få ut det sista ur tuben?

Detta är teblomman som vi skrev om tidigare men här är det demonstrerat på bild. Vi har den som är på bilden, en som är helt i vitt och en helt i lime. Den i vitt sitter i min tekopp just nu när jag sitter och skrivier......ja ja man måste ju testa här hemma så att man vet vad man säljer:)Inga kommentarer: