söndag 27 januari 2008

Ska du gifta dig?
Några tips inför val av brudbukett och bröllopsblommor;

1, Välj en form som du tycker om och som passar dig. Ska det vara en kompakt bukett, eller en droppformad eller någon annan modell? Välj även ut blommor och färg som du vill ha i din bukett. Det finns en hel del bilder att titta på, på nätet. Det är alltid lättare att ha en bild med sig när du går till din blomsteraffär, så vet de vad de ska utgå ifrån.

2, Ska brudgummen ha coursage och ska tärnorna, bestman osv ha blommor? Oftast ska ju dessa blommor matcha brudbuketten.

3, Vad ska ni ha på borden? Man kan göra allt från pampiga arrangemnag till att ha enkla vaser med en snittblomma i och murgröna slingrat på bordet.

4, Ska det vara blommor i kyrkan? Ofta har kyrkorna små rör som sitter fast i bänkraderna, där man kan sätta en enkel blomma som exempelvis en ros.

5, Tänk på att boka din blomsteraffär i tid. Tyvärr går det inte att ta emot för många bröllop till ett datum. Hos oss går det bra att boka in ett datum för att vara säker och komma in och bestämma blommor senare när det börjar närma sig.

Såklart så behöver man inte veta vad man vill ha, utan man kan komma in och diskutera fram ett alternativ! Det är inte alla som vet exakt hur deras bukett ska se ut och vi har tex pärmar att titta i, där man kan få förslag.

Vi kommer att ha ett bröllopstema i butiken, när det gäller dukning. Efter påsk kommer vi till att visa olika varianter på bordsdekorationer och dukningar och det kommer vi såklart att även visa på bloggen! Lycka till och njut av er planering!

Inga kommentarer: